Concourstraining door WerkenbijdeEU

Heb jij je aangemeld voor het concours voor startende beleidsmedewerkers (administrateurs, EPSO/AD/338/17)? En heb je een inschrijfnummer van EPSO? Dan kom je in aanmerking voor de concourstraining van WerkenbijdeEU. Ter voorbereiding op de eerste testronde, de preselectie of computertest, biedt WerkenbijdeEU je de mogelijkheid met online testmodules te oefenen.

concourstraining

Aanmelden via Talent Pool

Aanmelden voor deze begeleiding doe je door een kopie van je EPSO-inschrijfbewijs en een kopie van je paspoort te sturen naar info@werkenbijdeEU.nl. Na je aanmelding ontvang je een link naar het formulier waarmee je je kunt inschrijven in onze Talent Pool. Sta je eenmaal geregistreerd in de Talent Pool? Dan zullen we je gegevens toesturen m.b.t. het inloggen voor de oefenmodules. Als je in de Talent Pool staat, kunnen we je gedurende het concours nader informeren, trainen en blijven volgen. Voor het oefenen met deze testmodules is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Sta je al ingeschreven in onze Talent Pool?

Heb je eerder al een account aangemaakt? Log dan in, check of je gegevens nog up-to-date zijn, corrigeer deze of vul deze eventueel aan, vul het veld in met betrekking tot informatie over het concours en verstuur het formulier om je gegevens aan ons door te geven. Uiteraard moet je wel eerst bij WerkenbijdeEU melden dat je aan dit concours deelneemt.