Gratis begeleiding bij concours administrateurs 2017 (AD5-niveau)

Heb jij van EPSO bericht ontvangen dat je door bent naar de volgende testronde van het AD5-concours 2017? Wil je bij de tweede ronde van dit concours, de e-tray, weer net zo succesvol presteren als hiervoor? Bereid je dan goed voor op de E-tray test en maak gebruik van de gratis begeleiding van WerkenbijdeEU! De e-tray vindt plaats van 16 tot 20 oktober. Jouw voorkeursdatum voor de e-tray boek je tussen 3 en 11 oktober.

E-tray

Maak gebruik van de gratis begeleiding door WerkenbijdeEU

Heb jij een inschrijfnummer voor dit concours van EPSO? Dan kom je ter voorbereiding op de komende testronde(s) in aanmerking voor begeleiding van WerkenbijdeEU. Meld je aan voor onze begeleiding door een kopie van je EPSO-inschrijfbewijs te sturen naar info@werkenbijdeEU.nl. Vergeet in deze e-mail niet aan te geven dat het om begeleiding bij het AD5-concours 2017 gaat.

Door je aan te melden voor de begeleiding wordt je automatisch opgenomen in onze Talent Pool. Om jou te ondersteunen bij de voorbereiding op de e-tray test ontvang je een gratis exemplaar van het boek E-Tray for European Institutions Competitions van ORSEU. Daarnaast krijg je toegang tot de geheime Facebookgroep van WerkenbijdeEU bij dit concours. In deze groep zal WerkenbijdeEU informatie delen. Roderick Harte, beleidsanalist bij de Onderzoeksdienst van het Europees Parlement, maakte in 2015 de e-tray. Hij beantwoordt zaterdag 14 oktober in deze groep tijdens een live Q&A-sessie van 15.00 tot 15.45 uur vragen over de e-tray. De groep is tevens bedoeld om de deelnemers aan het concours via dit platform onderling informatie en ervaringen uit te laten wisselen en contact met elkaar te onderhouden. Tevens wordt er ter voorbereiding op de e-tray door ORSEU en training gegeven bij de PV EU in Brussel. Er kan slechts een beperkt aantal deelnemers aan deze trainingen deelnemen, daarom geldt hier wie het eerst komt, het eerst maalt.

Wil je de rest van het concours niet helemaal alleen moeten doorlopen, meld je dan nu aan voor de begeleiding van WerkenbijdeEU! EPSO communiceert niet met WerkenbijdeEU over de uitslagen van het CBT. WerkenbijdeEU weet daarom niet wie er deelnemen aan het concours en er door zijn naar de tweede testronde. Wij kunnen jou alleen begeleiden als jij je bij ons meldt.