Selectieprocedure (startende) beleidsmedewerkers bij de EU opent op 8 maart

Donderdag 8 maart opent de inschrijving voor de jaarlijkse selectieprocedure voor (startende) beleidsmedewerkers bij de Europese Unie, het concours. Heb je minimaal een opleiding op bachelor niveau (hbo/wo)? Ben je starter of heb je maximaal enkele jaren werkervaring en ben je op zoek naar een uitdagende (vaste) baan? Meld je tussen 8 maart en 10 april aan!

Melvin van Veldhoven

Kan jij deelnemen aan het concours?

Iedereen met een bachelor of master (hbo/wo) op zak, starter of met maximaal enkele jaren werkervaring kan zich aanmelden voor het concours. Donderdag 8 maart opent een selectieprocedure voor een vaste baan bij de EU, het concours. Het zogenaamde algemene concours voor startende beleidsmedewerkers. Er worden kandidaten gezocht voor diverse functies in uiteenlopende vakgebieden. Het maakt niet uit in welke studierichting je bent afgestudeerd.

Op dit moment zijn ook twee andere concoursen geopend voor inschrijving:

Nadere informatie komt kort na opening van het concours beschikbaar op deze website.

Melvin van Velthoven slaagde voor het concours van de EU

Dankzij een goede voorbereiding lukte het Melvin van Velthoven om het concours van de EU met succes af te sluiten. Hij kan het iedereen aanraden om een keer mee te doen aan een EU-concours. “Zelfs als je er niet doorheen komt is het waardevol.”

Lees het artikel over de ervaringen van Melvin met het concours en de EU.