Contact

Je kunt dit formulier gebruiken om je aan te melden voor onze begeleiding en training bij selectieprocedures voor vaste en tijdelijke contracten en traineeships. WerkenbijdeEU biedt alleen begeleiding en training aan kandidaten met de Nederlandse nationaliteit.

Vanwege onze capaciteit zijn wij beperkt in onze mogelijkheden. Bij sommige selectieprocedures bieden we meer aan dan bij andere. Als onze begeleiding bij jouw selectieprocedure niet op deze website wordt genoemd, informeer dan altijd eerst bij ons naar de mogelijkheden.

Voor antwoorden op vragen verwijzen we je graag naar de informatie op deze website en de websites waar naartoe gelinkt wordt. Daar is heel veel informatie te vinden. Helaas hebben wij geen gelegenheid specifieke, persoonlijke vragen in behandeling te nemen.

Solliciteren bij de EU doe je niet via of bij WerkenbijdeEU, wij kunnen dan ook geen (open) sollicitaties in behandeling nemen.

Het is niet mogelijk om bijlagen mee te sturen met je vraag of opmerking.

Stel je vraag

WerkenbijdeEU gebruikt je persoonsgegevens alleen om op jouw bericht te reageren. We bewaren jouw gegevens niet langer dan nodig is. Informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.

WerkenbijdeEU werkt volgens de e-mailgedragslijn voor overheden. Hierin staat beschreven hoe de overheid omgaat met het afhandelen en bewaren van e-mail.