WerkenbijdeEU zorgt namens de Nederlandse overheid voor een goede instroom van Nederlanders bij instellingen van de Europese Unie.

WerkenbijdeEU is onderdeel van 3W | WereldWijd Werken, de rijksbrede shared service organisatie van het ministerie van Buitenlandse Zaken die producten en diensten levert voor mensen die voor de Nederlandse overheid in het buitenland werken, reizen en verblijven.

Kijk voor functies bij andere internationale organisaties op de website van de Coördinator Internationale Functies.

Wat doet werkenbijdeEU voor jou?

  • We geven je informatie over sollicitatieprocedures bij de instellingen van de Europese Unie.
  • We helpen je bij de voorbereiding op het EU-concours.
  • We geven presentaties op carrièrebeurzen.
  • We organiseren informatie- en netwerkbijeenkomsten (Meet & Greets) over werken bij de EU.
  • We beantwoorden je vragen over werken bij de EU. Dit doen we via de informatie op deze website , maar ook via Facebook, LinkedIn en Twitter.

Solliciteren doe je zelf

Solliciteren of inschrijven voor een concours of traineeship doe je zelf bij de Europese instelling of organisatie. Op het verloop van deze procedures hebben we geen invloed. Het heeft dan ook geen zin om een cv of open sollicitatie naar ons op te sturen. WerkenbijdeEU voert ook geen individuele (advies)gesprekken.

Op de hoogte blijven?

Wij houden je graag per e-mail op de hoogte van concoursen, carrièrebeurzen en andere zaken rond werken bij de EU. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Contact

Neem contact  met ons op.