WerkenbijdeEU aanwezig op Traineeplaza 2019

Ben jij hbo- of wo-student en wil je op hoog niveau werk met opleiding combineren? Maak dan kennis met de mogelijkheden als trainee bij de Europese Unie. WerkenbijdeEU is maandag 4 maart aanwezig op Traineeplaza 2019, georganiseerd door de Rijksoverheid.

Overzicht over Traineeplaza 2019 van de Rijksoverheid

Voorlichtingssessies en informatiestand WerkenbijdeEU

Een traineeship bij een van de instellingen van de Europese Unie is een serieuze startersbaan. Je krijgt al snel veel verantwoordelijkheid en draait mee als volwaardig lid van een afdeling. Gedurende 5 maanden doe je zeer waardevolle internationale werkervaring op. Je werkt samen met ambitieuze en hooggekwalificeerde mensen uit heel Europa. Je legt contacten die bepalend kunnen zijn voor de rest van je loopbaan. Als trainee krijg je de kans om je te buigen over thema’s die hoog op de maatschappelijke en politieke agenda staan. Van klimaatverandering tot onderwijs en van economische ontwikkeling tot buitenlands beleid. Dat doe je op hoog niveau, omringd door de bestuurlijke en ambtelijke top van Europa.

Wil je meer te weten komen over jouw mogelijkheden als trainee bij de EU? Kom maandag 4 maart tussen 10.00 en 17.00 uur naar Den Haag. Meld je aan voor Traineeplaza 2019 en bezoek de informatiestand of een van de voorlichtingssessies van WerkenbijdeEU.