Zaterdag 24 maart 2018 Meet & Greet WerkenbijdeEU

Kom je oriënteren op jouw carrièremogelijkheden bij de EU. Vaste en tijdelijke contracten, traineeships en het concours voor startende beleidsmedewerkers. Laat je informeren en ga in gesprek met Nederlanders die bij de EU werken en Nederlanders die jou kunnen begeleiden naar jouw carrière bij de EU.

Meet & Greet 2017

Ben je (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende (internationale) functie? Heb je al werkervaring en wil je een Europese draai aan je carrière geven? Wil jij je oriënteren op jouw mogelijkheden bij de EU? Wil je meer weten over de verschillende contractvormen, vast en tijdelijk, die er bij de Europese Unie zijn? Ben je geïnteresseerd in het concours voor (startende) beleidsmedewerkers? Kom je oriënteren op een Europese carrière tijdens de Meet & Greet van WerkenbijdeEU in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Nederlandse EU-ambtenaren en andere EU-deskundigen staan zaterdag 24 maart klaar om met je in gesprek te gaan. Meld je aan via de campagnepagina en ontdek 24 maart jouw mogelijkheden bij de EU.

De Meet & Greet is helemaal volgeboekt. WerkenbijdeEU kan helaas geen nieuwe aanmeldingen meer verwerken. Er is geen wachtlijst- of reservelijst. Het heeft ook geen zin bij WerkenbijdeEU te informeren of je wellicht toch nog kan komen, hiertoe zijn geen mogelijkheden. Alleen met een geldig toegangsbewijs kunnen we je tot de Meet & Greet toelaten. Kom dus niet op de bonnefooi naar Amersfoort.

Selectieprocedure voor (startende) beleidsmedewerkers, het concours

Om nog meer uit je Europese carrière te halen en een vaste baan bij de EU te bemachtigen, neem je eerst deel aan het concours. Het concours is de selectieprocedure die je doorloopt om in vaste dienst bij de EU te kunnen komen. Van donderdag 8 maart tot dinsdag 10 april kan jij je aanmelden voor dit concours. Deze werving is speciaal bedoeld voor starters (diploma uiterlijk 31 juli 2018) en young professionals. Deelname aan het concours staat open voor iedereen met minimaal een bachelordiploma (hbo/wo). Het maakt niet uit welke studierichting je hebt gedaan, iedereen is welkom.

Meer informatie over dit concours vind je vanaf 8 maart bij onze nieuwsberichten. Algemene informatie over de selectieprocedure voor een vaste baan vind je elders op deze website. En lees het verhaal van Melvin over zijn ervaringen met het concours.